Hyppää pääsisältöön

Justin Bieber saa adoptoida lapsen ja hommata apinan

Hyvää Justin Bieberin syntymäpäivää kaikille! Mitä tuore mies saa nyt oikein puuhata?

Justin Bieber

Maailman tunnetuin teini-idoli, maagiset hiukset omaava söpönassu Justin Bieber täyttää tänään 18 vuotta. Sakkoliha-kategoriasta poistunut tähti on nyt laillisesti vapaa tekemään… oikeastaan ihan mitä huvittaa! Me täällä YleX:llä listasimme kahdeksan tempausta, johon JB:llä on nyt tarpeeksi ikää.

1. Justin voi halutessaan muuttaa nimensä. Tietysti tämä olisi sangen outo veto, mutta mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa kaikki alusta! Mutta mikä miehen nimeksi? Jorma?

2. Bieber voi tehdä Elvikset ja mennä armeijaan! Inttiaika ei haitannut lanneliikkeestään tutun Presleyn uraa ja tapasipa tämä sotilaana ollessaan 14-vuotiaan Priscillan, jonka myöhemmin vei vihillekin! Kenties JB:n tulevaisuudessa odottaa myös lapsivaimo.

3. Nyt 18-vuotiaana Justin Bieberin olisi mahdollista adoptoida lapsi. Miettikää! LAPSI! Justin & Bieber Jr. Kuulostaa ihan television reality-sarjalta, sellaiselta jota ainakin minä katsoisin. Music Televisionin katsotuimpiin ohjelmiin lukeutuu tällä hetkellä Teen Mom -sarja teiniäideistä, joten kyllä nuoren yksinhuoltajatähden edesottamuksista vauvan kanssa varmasti hittisarja tulisi.

4. Bieber voi liittyä poliisivoimiin ja soluttautua peitetehtäviin. Pian teattereihin saapuvassa 21 Jump Street -komediassa Hollywoodin nuoret starat Channing Tatum ja Jonah Hill näyttelevät kouluun soluttautuvaa poliisikaksikkoa ja nyt tuo voisi olla todellisuutta myös Justinin kohdalla. Tai ehkä näin on jo. Ehkä Justinin laulajan ura onkin osa isoa peitetehtävää.

5. Mikäli musiikkiura karahtaa vanhuuden myötä, voi mies hypätä metallitankoon ja pyöriä sen ympäri tasselit nänneissään. Kahdeksantoistavuotias voi siis mennä töihin strippiluolaan.

6. Justin voi nyt myös saada sylitanssin. Tai jos on töissä siellä moottoritien varrelta löytyvässä strippiluolassa, myös antaa sellaisen eniten maksavalle.

7. Justin voi ostaa apinan. Nimeksi Bubbles II niin paikka tähtitaivaalla on taattu.

8. 18-vuotiaana saa myös ajaa jäätelöautoa. Koska uusien kuskien kannattaa pitää molemmat kädet tiukasti ratissa, voisi apukuskina ja mehujäiden ojentelijana toimia Bubbles II. Tässäkin olisi aineksia reality-sarjaan! Mies, apina ja vauva jäätelöautossa! Wroom-ding-a-ling-ting-ting!

Lähteet: eHow