Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Yournalist -yhtyeen kappaleesta C'mon People?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Kolmikko istuu kyykkyasennossa tummaa taustaa vasten // Kuva: http://www.facebook.com/yournalist

Kuka? Yournalist: C’mon People

Mitä? Onnea YleX Iltapäivän Rytmibarometri-kansa! Olette päässeet nauttimaan poikkeuksellisen kovatasoisesta Rytmibarometri-viikosta jälleen kerran. Kisailut huipentaa tänään viikon kolmas kova kotimainen, kun esittelyyn pääsee turkulaisyhtye Yournalistin C’mon People.

Yournalistin muodostavat Oskari ja Santeri Ruohonen sekä Mikko M. Koskinen. Poppoo julkaisee esikoisalbuminsa Horror and Terror 18. huhtikuuta.

Hä? Yournalistin Nigerian Girl –kappale voitti Rytmibarometri-kamppailun viime toukokuussa.