Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Train-yhtyeen kappaleesta Drive By?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään amerikkalainen Train.

Kuka? Train: Drive By

Mitä? Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuunnellaan amerikkalaisen Train-yhtyeen uusi kappale Drive By. Kappale on yhtyeen vielä julkaisemattoman kuudennen studioalbumin ensimmäinen single. California 37 –niminen albumi julkaistaan huhtikuun 17. päivä.

Historian oppitunti: Train on syntynyt San Franciscossa vuonna 1994. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Train vuonna 1998.

Hä? Yhtyeen nokkamies ja laulaja Patrick Monahan vaikutti ennen Trainia Led Zeppelin –coveryhtyeessä.