Hyppää pääsisältöön

Simpsonit teki kanavarajat ylittävän kunnianosoituksen Game of Thronesille

Animaatiosarjan uusimman jakson tunnarissa seikkaillaan osin fantasiamaailmassa.

Simpsoneiden alkutunnari tekee kunniaa Game of Thronesille. // Kuva: Fox

Ylenkin lähettämä Game of Thrones on pääsyt niiden sarjojen kasvavaan joukkoon, jotka on noteerattu pitkäikäisessä Simpsonit-sarjassa. Aiemminhan siinä on tehty kunniaa muun muassa Mad Men ja The Sopranos ja Langalla -sarjoille. Fox-kanavalta tulevan Simpsonit-sarjan tekijöitä ei tunnu kilpailijan esille nostaminen haittaavan - Game of Throneshan on tunnetusti HBO:n tuotantoa.

Fantasiamaailma haarniskoineen ja hammasrattaineen tulee viimeisimmän Simpsonit-jakson alkutunnarissa näyttävästi esille: Springfield muuttuu westerosiksi, jossa kuningas Burns hallitsee ja kolmisilmäiset korpit lehahtavat lentoon!

Katso video tästä.

Lähteet: io9.com