Hyppää pääsisältöön

Lisää munaa Paradise Oskarin mies ja kitara -juttuun

Eleettömästi esiintyvällä Paradise Oskarilla olisi vielä paljon hyödynnettävää paratiisi-teemassa. Miten olisi "sinä, alasti, UMK-finaali?" Audiopuolen miehenä Paradise Oskarin on vaikea hahmottaa aataminasun ideaa, joten asia on visualisoitava näyttelijän voimin.

Paradise Oskar on UMK:n finaalissa luovuttamassa viisuvoittajan kruunua Suomen seuraavalle euroviisuedustajalle. Uuden Musiikin Kilpailussa seesteisen mies ja kitara -jutun sijaan kaivattaisiin näyttävää lavashow'ta.

UMK:n juontaja Joona Kortesmäki ja näyttelijä Lari Halme pitävät Paradise Oskarin vanhaa lavatyyliä munattomana. Niinpä miehet esittelevät Oskarille uutta naturalistista ilmiasua. Miehillä on jo esittää valmis konsepti paljaan pinnan vetovoimasta.

– Sä et nyt tietty näyttäis ihan tältä, kun teillä on vähän erilaiset bodyt, mutta saat suuntaa.

UMK-henkeen myös Da da dam -biisiä on sähköistetty ja se on saanut kaverikseen ilmeikkään koreografian.

Vaikka UMK:n lavalla vaatteet pysyvät päällä, niin Da da dam kuullaan kuitenkin uudessa kuosissa. Axel Ehnströmin seuraksi lavalle saapuu beatboxaaja Felix Zenger. Zengerin suusta Da da damiin soivat perkussiot. Paradise Oscarin jo poistuttua lavalta jää Felix Zenger esittelemään suulaita rytmejä.

Teksti: Elina Yli-Ojanperä