Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kuningasidea-yhtyeen kappaleesta Enemmän duoo ku sooloo?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Kuningasidea teki yllätyshyökkäyksen YleX:n toimitukseen. // Kuva: JP Panttila

Kuka? Kuningasidea: Enemmän duoo ku sooloo

Mitä? Onneksi olkoon YleX Iltapäivän kuulija! Sinulla on tänään etuoikeus päästä tutustumaan upouuteen tulokkaaseen suomalaisella musiikkikentällä. Kokoonpano, jonka debyyttisingle tänään Rytmibarometrissa kuullaan on nimeltään Kuningasidea. Bändin juuret ovat Helsingin Käpylässä. Vuodesta 2010 yhtä pitänyt poppoo julkaisee esikoislevynsä kesällä.

Enemmän duoo ku sooloo soi viime viikolla Uuden musiikin iltavuoron dj Toni Laaksosen tehobiisinä.

Hä? Kuningasidea koostuu peräti 11 muusikosta!