Hyppää pääsisältöön

Vesipuisto Serenan yöjuhlien salattu puoli - ahdistelua ja seksiä altaissa

Alkoholi ja vähäpukeisuus pistivät hormonit hyrräämään viikonloppuna vesipuisto Serenassa.

YleX // Kuva: YleX

Bikinitytöt valtasivat yöllä vesipuisto Serenan - bileisiin saapui 1500 nuortaviikonloppuna, kuinka Espoon vesipuisto Serenaan saapui suuri joukko juhlijoita öisiin allasbileisiin. Huippuluokan DJ:t, villit valoshow't, lukuisat allasbaarit ja mahdollisuus tanssia läpi yön yli 32 asteen lämpötilassa vetivät kaksipäiväiseen Pacifique -tapahtumaan molempina päivinä peräti 1500 bikineihin tai shortseihin sonnustautunutta parikymppistä. Letkeällä Waikiki-teemaisella tapahtumalla on kuitenkin salattu puoli, josta ei juuri puhuta.

Tapahtuman tiedottajana toimivan Jere Leskisen mukaan juhlien jäljiltä Serenan pääaltaasta siivotaan pois lukuisia kondomeja. Vesipuiston seksiaktit kesken tapahtuman eivät kuitenkaan rajoitu vain yhteen paikkaan. Miehen mukaan toinen suosittu lemmenpesä tapahtuman aikana on syrjemmältä löytyvän vesiputouksen takapuoli, siellä kun saa olla ihan rauhassa. Serenan kyljessä oleva hotellikin on suosittu kohde.

Serena ei myönnä tietävänsä mitään uima-allasseksistä.

- No, mä en oo ite tästä asiasta tietoinen. Sen verran, mitä mä olen itse kiertänyt puiston läpi, niin en ole ainuttakaan nähnyt. Enhän mä nyt voi todeksi sanoa, koska en ole koko ajan paikan päällä katsomassa, mutta ei ainakaan mun silmiin ole osunut, viikonloppuna töissä ollut Serenan lipunmyynnin esimies Marja Aro kommentoi.

Serena aikoo reagoida tilanteeseen, jos siitä tulee sanomista.

- Jos näistä tulee jotain sanomista, niin ainahan me yritetään selvittää, ettei ihan tällaista tapahtuis, Aro vastaa.

Serenassa viikonloppuna esiintynyt DJ Orkidea puolestaan on täysin tietoinen toiminnasta.

- Varmasti täällä on se tietty seksuaalinen jännite, mikä löytyy kun ylipäätään puhutaan diskoista. Ihmiset on musadiggareita, mutta kun lauantai-iltana mennään ulos, niin monihan etsii naista ja moni etsii miestä. Ja täällä kun ihmisillä on vähemmän vaatetta, niin onhan se olemassa se vire. Mutta ei mun mielestäni mitenkään häiritsevästi.

Ihan kaikki tapahtumaan saapuneet juhlijat eivät kuitenkaan allekirjoita Orkidean kommenttia. Bileisiin saapunut 21-vuotias Sanni ei peitellyt ajatuksiaan.

- On ollut aika levotonta tää meno täällä. Ihmiset alkaa levottomiksi, kun ollaan bikineissä ja vähän niin kuin alusvaatteisillaan. Tosi eroottinen vire. Täällä väki nussii ympäriinsä!

Sanni kertoikin kuinka perjantaina ison altaan syvässä päässä oltiin jo valmistauduttu tosi toimiin - mies ja nainen kun olivat riisuneet alusasunsa kokonaan pois. Eroottinen vire ei kaikkia miellytä ja kourimaan käyvät miehet ärsyttävätkin Sannin ystävätärtä, 22-vuotiasta Riikkaa.

- Se on vähän inhottavaa, kun tarrataan mun takapuoleen kiinni.

20-vuotias Mikko oli tapahtumassa selvin päin autokuskina ja hänkin kertoi huomanneensa yön himot.

- Saunoissa on aika villi meininki. Kähmimistä ja kaikkea. Ja porealtaissa jos jossain näkee kaikenlaista.

Viikonlopun juhlista kertovan artikkelimme kommentteihin olikin tullut mainintaa porealtaissa tapahtuneesta masturbaatiosta, sekä seksistä Serenan siltarakenteiden alla.

Serenan mukaan viikonlopun jälkeen altaat on puhdistettu huolellisesti.

- On toki. Sen mä tiedän, että meidän vedet puhdistetaan ja kierrätetään täysin, Aro sanoo.

DJ Orkidean mukaan Serenan villi erotiikka on kuitenkin hallinnassa. Miehen mukaan etenkin loppuillasta tapahtuu toki "kaikkea tuhmaa", mutta hänen mukaansa juhlijoilla pysyy kontrolli. Sauna-alueella levyjä pyörittänyt DJ Kajis komppaa pitkän linjan tiskijukkaa.

- Kyllähän täällä silmäniloa on, mutta kaikki on täällä bilettämisen takia, eikä sen takia että olisivat etsimässä sielunkumppania.

Serena haluaa korostaa, ettei Pacifique-tapahtumaa pidä sekoittaa vesipuiston muuhun toimintaan.

- Se on aivan eri asia, päivisin tää on täysin lapsille ja perheille suunnattu. Meillä on kerran tai kaks vuodessa tällainen tapahtuma. Ne on kaks eri asiaa, niitä voi mitenkään verrata toisiinsa. Se mitä tapahtuu Pacifiquen aikana on sitten ihan eri, Marja Aro Serenasta kommentoi.

Pacifique-tapahtuma tullaan Aron mukaan luultavasti järjestämään Serenassa jatkossakin.

Maanantai-iltana 12. maaliskuuta lähettämässään tiedotteessa Pacifique- tapahtuman tiedottaja Jere Leskinen kuitenkin kiistää seksiakteja tapahtuneen ja esimerkiksi altaista löytyneet kondomit ovat Leskisen mukaan sittenkin urbaanilegendoja.

Jere Leskinen muistuttaa myös, että tapahtumassa oli yli 80 järjestyksenvalvojaa tai uimavalvojaa, jotka huolehtivat juhlijoiden turvallisuudesta ja järjestyksen ylläpidosta. Mikäli seksin harrastamista olisi Leskisen mukaan Serenassa tapahtunut, se olisi johtanut välittömästi tapahtumasta poistamiseen.

Lähteet: YleX