Hyppää pääsisältöön

Iholla -sarjan Maria Nordin: Kuvasin välillä mieheltäni salaa

YleX Iltapäivän vieraana käynyt Maria Nordin on mukana tänään tiistaina alkavassa Iholla -sarjassa, jossa seurataan kuuden toisilleen tuntemattoman naisen elämää. Sarja vie katsojan hyvin lähelle, sillä naiset ovat dokumentoineet elämäänsä omatoimisesti.

Maria Nordinin elämää seurataan tiiviisti Iholla -sarjassa. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Viimeiset puoli vuotta kameran kanssa elänyt ja elämäänsä kuvannut Maria Nordin kertoo haastattelussa, että kamera kulki mukana kaikkialla. Muutaman kerran laite meinasi myös päätyä teille tietämättömille.

- On se ollu hukassa. Kerran se jäi kai ravintolaan ja joku tuli juosten perässä ”Hei, sulta jäi tällanen!”, Maria kertoo.

Ensimmäisen päivän ajan Maria yritti vaikuttaa siihen, millaisen kuvan itsestään antaa, mutta tämä hävisi hyvin nopeasti. Tiiviisti elämäänsä taltioinut Nordin on sitä mieltä, että dokumentoimiseen tottuu yllättävän nopeasti.

- Siitä tuli ihanaa ja kamerasta ikään kuin ystävä, kun oli mahdollista kertoa mitä ajattelee. Se oli tosi kivaa!

Avausjaksossa nähdään myös naisen alastomana nukkuva mies – Reino Nordin. Maria ei kuitenkaan näe alastomuutta kiusallisena.

- Eihän se pylly nyt niin huono ole, hän naurahtaa.

Kuuntele Marian koko haastattelu alta.