Hyppää pääsisältöön

Robinista ja Frontside Olliesta tuli ilmiö

13-vuotias Robin sukelsi teinityttöjen sydämiin Frontside Ollie -biisillä. Uuden Musiikin Kilpailun lavalla jo pikkupojasta kartutetun esiintymiskokemuksen varjoon olivat jäädä viisufinalistitkin. Joukko onnekkaita faneja pääsi kuulemaan Robinia akustisesti Puoli seitsemän -ohjelmassa. Samalla Robin kertoili mm. jätskinsyönti- ja lasketteluharrastuksistaan.

Robin Packalen pongahti julkisuuteen tammikuussa 2012 levy-yhtiön YouTubessa julkaiseman musiikkivideon siivittämänä. Nettisuosion myötä 13-vuotiasta turkulaispoikaa alettiin jo nimittää Suomen omaksi Justin Bieberiksi.

Robin on ehtinyt esiintyä ja koluta musiikkikilpailuja pikkupojasta lähtien, joten livetaltioinnit sujuivat rennolla otteella. Haastattelussakaan Robin ei jää sanattomaksi ja jätskinsyönti onnistuu Suomen mestarin elkein.

Musiikkia rakastavan Robinin sydämessä on tilaa myös laskettelulle ja kauko-ohjattaville autoille. Yrittäminen ja erehtyminen on kehittänyt myös insinöörintaitoja RC-harrastuksessa.

Laskettelussa Robinilta sujuu front flip, mutta paljon laulettu frontside ollie menee Robinin mukaan skeitillä aina yhtä huonosti.

Tietolaatikko

Frontside Ollie
Tekijät: Kolehmainen, Marko Maki (sävellys, sovitus, sanoitus). Constantine, Jimi /pseud / (= Hiekkanen, Konsta) (sävellys, sovitus, sanoitus). Lipp, Tracy (sävellys, sanoitus). Grobman, Bernard (sävellys, sanoitus). Mustonen, Sana (sävellys, sanoitus). Haimi, Pekko (sovitus).

Kommentit
  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto