Hyppää pääsisältöön

Robinista ja Frontside Olliesta tuli ilmiö

13-vuotias Robin sukelsi teinityttöjen sydämiin Frontside Ollie -biisillä. Uuden Musiikin Kilpailun lavalla jo pikkupojasta kartutetun esiintymiskokemuksen varjoon olivat jäädä viisufinalistitkin. Joukko onnekkaita faneja pääsi kuulemaan Robinia akustisesti Puoli seitsemän -ohjelmassa. Samalla Robin kertoili mm. jätskinsyönti- ja lasketteluharrastuksistaan.

Robin Packalen pongahti julkisuuteen tammikuussa 2012 levy-yhtiön YouTubessa julkaiseman musiikkivideon siivittämänä. Nettisuosion myötä 13-vuotiasta turkulaispoikaa alettiin jo nimittää Suomen omaksi Justin Bieberiksi.

Robin on ehtinyt esiintyä ja koluta musiikkikilpailuja pikkupojasta lähtien, joten livetaltioinnit sujuivat rennolla otteella. Haastattelussakaan Robin ei jää sanattomaksi ja jätskinsyönti onnistuu Suomen mestarin elkein.

Musiikkia rakastavan Robinin sydämessä on tilaa myös laskettelulle ja kauko-ohjattaville autoille. Yrittäminen ja erehtyminen on kehittänyt myös insinöörintaitoja RC-harrastuksessa.

Laskettelussa Robinilta sujuu front flip, mutta paljon laulettu frontside ollie menee Robinin mukaan skeitillä aina yhtä huonosti.

Tietolaatikko

Frontside Ollie
Tekijät: Kolehmainen, Marko Maki (sävellys, sovitus, sanoitus). Constantine, Jimi /pseud / (= Hiekkanen, Konsta) (sävellys, sovitus, sanoitus). Lipp, Tracy (sävellys, sanoitus). Grobman, Bernard (sävellys, sanoitus). Mustonen, Sana (sävellys, sanoitus). Haimi, Pekko (sovitus).

Kommentit
 • "Hyvä Holkeri!" – Kummelin Saldo oli taloussatiiri lama-Suomesta

  Tynnyripukuinen laman uhri ja aikakauden tutut nimet.

  Lama on vienyt Suomen syvään kriisiin useasti. 1990-luvun alun lama oli monelle kovaa aikaa. Pankkisotkujen myötä korot kipusivat taivaisiin ja moni koki henkilökohtaisen konkurssin. Komediaryhmä Kummeli otti vuosina 1993 ja 1994 kantaa maan tilanteeseen. Syntyi satiirinen sketsisarja Saldo, jossa kiitettiin ja kehuttiin aikakauden tunnetuimpia talousnimiä. Tynnyriasuinen päähenkilö menetti jopa vessanpönttönsä velkojille.

 • Vodkaa, komisario Palmu! Pala YYA-Suomea tallentui filmille parodian keinoin

  Neljäs Palmu-elokuva valmistui vuonna 1969

  Matti Kassila ohjasi vuonna 1969 neljännen Palmu-elokuvansa, joka tiukimman koulukunnan mielestä ei ole Palmu-elokuva ollenkaan. Mika Waltarihan ei osallistunut enää tämän elokuvan tekoon. Tuloksena olikin siis jotakin ihan muuta: pistämättömän hauska ajankuva Suomesta, josta idänsuhteiden herkistämien valtiovallan ja tv:n parista löytyi runsaasti herkullista parodioitavaa.

 • Tellervo Koivisto puhuu naisten ja kiusattujen puolesta – pitkästä liitosta elävät rakkaus ja huumori

  Nasevaa pakinointia ja herkkää tarinointia ohjelmissa.

  Tellervo Koivisto sanailee suoraan kameralle verotuksesta ja tasa-arvosta, kommentoi viistosti puolisonsa edesottamuksia dokumentissa ja avaa ajatuksiaan sekä rakkaita ja raskaita elämänvaiheita haastatteluissa. Yhteinen elämä Mauno Koiviston kanssa antoi kummallekin mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan omalla tavallaan. Tosin puoliso kutsui vahvasti argumentoivaa vaimoaan myös "anti-muusaksi". Rakkaus, huumori ja kohdatut vastoinkäymiset liimasivat parin yhteen.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto