Hyppää pääsisältöön

Robinista ja Frontside Olliesta tuli ilmiö

13-vuotias Robin sukelsi teinityttöjen sydämiin Frontside Ollie -biisillä. Uuden Musiikin Kilpailun lavalla jo pikkupojasta kartutetun esiintymiskokemuksen varjoon olivat jäädä viisufinalistitkin. Joukko onnekkaita faneja pääsi kuulemaan Robinia akustisesti Puoli seitsemän -ohjelmassa. Samalla Robin kertoili mm. jätskinsyönti- ja lasketteluharrastuksistaan.

Robin Packalen pongahti julkisuuteen tammikuussa 2012 levy-yhtiön YouTubessa julkaiseman musiikkivideon siivittämänä. Nettisuosion myötä 13-vuotiasta turkulaispoikaa alettiin jo nimittää Suomen omaksi Justin Bieberiksi.

Robin on ehtinyt esiintyä ja koluta musiikkikilpailuja pikkupojasta lähtien, joten livetaltioinnit sujuivat rennolla otteella. Haastattelussakaan Robin ei jää sanattomaksi ja jätskinsyönti onnistuu Suomen mestarin elkein.

Musiikkia rakastavan Robinin sydämessä on tilaa myös laskettelulle ja kauko-ohjattaville autoille. Yrittäminen ja erehtyminen on kehittänyt myös insinöörintaitoja RC-harrastuksessa.

Laskettelussa Robinilta sujuu front flip, mutta paljon laulettu frontside ollie menee Robinin mukaan skeitillä aina yhtä huonosti.

Tietolaatikko

Frontside Ollie
Tekijät: Kolehmainen, Marko Maki (sävellys, sovitus, sanoitus). Constantine, Jimi /pseud / (= Hiekkanen, Konsta) (sävellys, sovitus, sanoitus). Lipp, Tracy (sävellys, sanoitus). Grobman, Bernard (sävellys, sanoitus). Mustonen, Sana (sävellys, sanoitus). Haimi, Pekko (sovitus).

Kommentit