Hyppää pääsisältöön

Herra Ylppö ja PMMP-Mira ihastuivat toisiinsa erikoisen syyn takia

Teppo Vapauden kirjoittama Herra Ylpön sydän -kirja paljastaa, että naistenmiehen maineessa olevan Ylpön elämään on mahtunut ihastumisia lukuisiin julkkisnaisiin.

Herra Ylppö // Kuva: Hanne Kautto

Kirjassa mainitaan ihastukset niin Jonna Tervomaahan, Elena Leeveen kuin PMMP:n Miraan.

Ylpön ja Miran ihastus alkoi varsin erikoisella tavalla, kun lehtijuoru muuttui ikään kuin todeksi. Katso!-lehti oli nimittäin vuosia sitten kehitellyt romanssin Ylpön ja Miran välille, koska he olivat ystävystyneet ja viihtyneet keikkareissuilla yhdessä.

- Olin vähän aikaa vaikeuksissa suhteessani sen vuoksi ja jouduin selittelemään sitä. Oikeasti ei ollut mitään romanssia, mutta kyllä se pisti minutkin miettimään. Huomasin, että sen jälkeen mulla heräsi jonkinlaisia tunteita Miraa kohtaan. Jälkeenpäin myös Mira on tunnustanut olleensa vähän ihastunut muhun. Ja kyllä mäkin olin ihastunut häneen, Ylppö paljastaa kirjassa.

Herra Ylpön sydän -teoksen julkistustilaisuus järjestetään Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 17. maaliskuuta.

Lähteet: Herra Ylpön sydän, Like