Hyppää pääsisältöön

Madonna oli pilata Anna Abreun Stereo-lavashown

Anna Abreu valmisteli UMK-finaaliin huikeaa showta Stereo-biisinsä ympärille. Gospelia ja nunnia täytyi kuitenkin vähentää, kun juuri finaalin alla nähtiin USA:ssa samanlaisista elementeistä koostunut Madonnan tanssispektaakkeli. Jäähallin lavalla Annan kanssa esiintyi parikymmentä tanssijaa ja muutama nunnakin.

Tietolaatikko

Stereo
Tekijät: Christopher, Bryn. Immonen, Jukka. Tennant, Ali.

Anna Abreu uskoo yleisön kaipaavaan suomalaistenkin artistien esityksiltä silmänruokaa maailmanluokan tähtien tapaan. Niinpä Anna valmistelikin Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ohjelmanumeroksi muhkeaa tanssishowta.

Alkuperäiset suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, kun muutama viikko ennen UMK-finaalia amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -illassa nähty Madonnan tanssiesitys sisälsi samoja aiheita kuin Anna Abreun aiottu esitys.

Anna Abreu sommitteli oman lavashownsa vielä kertaalleen uusiksi koreografinsa kanssa. Anna osasi jopa iloita pettymyksen keskellä, sillä muutoksien pakollisuus antoi uutta näkökulmaa ja kehitti luovuutta. Nunnien määrää vähennettiin, mutta näyttävyydessä ei säästelty.

Teksti: Elina Yli-Ojanperä

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto