Hyppää pääsisältöön

Brittikoomikosta pidätysmääräys – vetosi Steve Jobsin kunnioittamiseen

Katy Perryn ex-rakas joutui rautoihin, vaikka vetosi riehuneensa Apple-perustaja Steve Jobsin vuoksi.

Russell Brand // Kuva: www.myspace.com/russellbrand

Poptähti Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu brittikoomikko Russell Brandistä tehtiin pidätysmääräys tämän riehumisen takia. Viihdesivusto TMZ.comin mukaan koomikko oli riehunut New Orleansin kaduilla hermostuessaan häntä kuvanneeseen paparazziin. Brand oli napannut kuvaajan iPhonen ja heittänyt sen neworleansilaisen lakifiman ikkunasta sisään.

Koomikko kertoi Twitterissä heittäneensä puhelimen Applen edesmenneen perustajan Steve Jobsin vuoksi.

- En kestä nähdä kenenkään käyttävän iPhonea epäkunnioittavasti sen jälkeen, kun Steve Jobs kuoli. Tekoni oli kunnioitus hänen muistolleen, Brand kirjoitti Twitter-statukseensa.

Kuvaaja sai tapauksen puhelimensa takaisin ja Brand lupasi maksaa yli 180 euron arvoisen ikkunan. Sovittelueleet eivät kuitenkaan tyynnyttäneet poliisia ja syyttäjää, vaan miehestä tehtiin pidätysmääräys. Brand ilmoittautui itse poliisiasemalle, josta hänet vapautettiin lähes 3900 euron takuita vastaan.

Lähteet: tmz.com