Hyppää pääsisältöön

Tuomas Enbuskea on hävettänyt – useastikin

Toimittaja Tuomas Enbuskea pidetään provosoivana, mutta onko hän ilkeä?

Tuomas Enbuske // Kuva: Hanne Kautto

Omalla nimellään kulkevan talk shown aloittava Tuomas Enbuske vieraili YleX Aamussa. Lähes kaikissa medioissa työskennellyt Enbuske tunnetaan muun muassa älykkäistä ja piikikkäistä blogeistaan. Enbuske ei kuitenkaan myönnä olevansa tahallisesti provosoiva.

- En ole provosoiva. Mä oikeasti ajattelen niin kuin mä kirjoitan tai twiittaan. Yritän mieluummin sanoa asian niin lempeästi kuin mä osaan, Enbuske paljasti.

Toimittajan mielestä ilkeys on täysin yliarvostettua, sillä siinä ei ole mitään mielenkiintoista. Vaikka Enbuske on kärkevä tyyppi, hän saa omien sanojensa mukaan ihmiset harvemmin suuttumaan itseensä.

- Olen jotenkin niin vaarattoman näköinen ja oloinen. Jos olisin Henkka Hyppösen tai Olli Saarelan näköinen, niin jengi ehkä suuttuisi enemmän. Mutta mä oon jotenkin tämmösen vauvan oloinen – ihmiset suhtautuu muhun ystävyydellä.

Jos joku teksti on joskus vaikuttanut turhan ilkeältä, on se kaduttanut Enbuskea.

- On totta kai hävettänyt – useastikin. Oikeastaan aina, Enbuske velmuili.

Tuomas Enbusken talk show alkaa maanantaina 19. maaliskuuta TV5-kanavalla. Ohjelma pyörii joka arkipäivä klo 20.00.