Hyppää pääsisältöön

Johnny Depp rumpalina ja kitaristina Marilyn Mansonin levyllä

Näyttelijätähti on mukana Born Villain -levyn biisillä You're So Vain.

Johnny Depp Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2011 // Kuva: EPA / Guillaume Horcajuelo

Kyseessä on 70-luvun hitti, jonka on tehnyt naismuusikko Carly Simon. You're So Vainia ovat käyttäneet lukuisat muutkin kuuluisat artistit ja bändit - esimerkiksi Foo Fighters vuoden 2008 Grammy -gaalassa ja Queens of the Stone Age Rated R -levynsä erikoispainoksella. Marilyn Mansonin mukaan biisivalinta kuvastaa heihin itseensä liittyvää ironiaa.

- Hän soitti rumpuja ja lead-kitaraa, minä soitin toista kitaraa ja lauloin. Se on bonusraita uudella levylläni ja videolla luultavasti me tuijotamme toistemme peilikuvia, hän sanoo.

Johnny Depp ja Manson ovat vanhoja tuttuja jo 80-luvun lopulta saakka - he tapasivat Deppin tähdittämän 21 Jump Street -tv-sarjan kuvauksissa.

Näyttelijä on aiemminkin hengaillut bändien liepeillä ja menossa mukana. Kuuluisin yhteistyö lienee slide-kitaran soittaminen Oasiksen Fade In-Out -biisillä vuonna 1997. Hän on myös jäsen bändissä nimeltä P. Siihen kuuluvat Red Hot Chili Peppersin basisti Flea, Sex Pistolsin kitaristi Steve Jones ja Buthole Surfersin laulaja Gibby Haynes.

You're so Vainin alkuperäisversiota voit tutkiskella vaikka tästä.

Lähteet: NME