Hyppää pääsisältöön

Fintelligens määrittämättömän pituiselle tauolle - edessä toistaiseksi viimeinen keikkakesä

Elastisen mukaan yhtye vetää vielä tämän vuoden loppuun täysillä, jonka jälkeen Fintelligens-kokoonpano jää tauolle.

Fintelligens 2011

- Ajateltiin, että nyt on taas hyvä aika ottaa omaa aikaa meille molemmille. Soolourat ovat kuitenkin molemmilla sellaiset, joihin voidaan palata. Missään nimessä ei siis olla lopettamassa, vaan tehdään soololevyjä sitten molemmat, Elastinen lupaa YleX:lle.

Kyse ei siis ole rapkaksikon ensimmäisestä tauosta. Yhtyeen edellinen tauko kesti viitisen vuotta ja sen päättymisestä tulee kesällä kuluneeksi neljä vuotta.

- Ihan sama juttu kuin viimeksi, että kyse ei ole lopettamisesta eikä mistään riidoista tai muusta. Pidetään taukoa ihan vaan siitä syystä, että haemme luovuutta eri reittejä taas, Elastinen selvittää.

Yhtye lupaa loppuvuodeksi joitakin spektaakkeleja.

- Meillä oli juuri Riku Niemi Orchestran kanssa Fintelligens tarjosi huikean spektaakkelin 25-henkisen orkesterin voimin - keikkakuvat, joka oli aika spektaakkeli. Nyt kun sen eteen on tehty paljon duunia, niin luulen että siitä tullaan kesän ja syksyn aikana kuulemaan vielä, Elastinen lupailee.

Tuleva kesä tulee toistaiseksi olemaan kokoonpanon viimeinen keikkakesä ja sen valmistelut ovat käynnissä.

- Lupaan et festarikeikoilla kuullaan paljon vanhaa matskua, se tulee olemaan läpileikkaus meidän urasta. Mekin juhlistetaan sitä, että saadaan olla yhdessä vielä tämä loppuvuosi, Elastinen summaa.