Hyppää pääsisältöön

Kuulitko matkallasi musiikkia? Kävitkö konsertissa tai oopperassa? Vinkkaa minne mennä!

Royal Opera House
Lontoon Royal Opera Housen piippuhylly. Royal Opera House Kuva: Yle/Tiina-Maija Lehtonen Royal Opera House

Missä matkustit? Mitä klassista musiikkia kuulit, minkä oopperan näit? Törmäsitkö johonkin uuteen ja iloisesti yllättävään? Löysit ehkä mukavan pikku kahvilan konserttitalon naapurista tai mainion ruokapaikan, jonne poiketa esityksen jälkeen... Jaa elämyksesi muiden klassisen musiikin harrastajien kanssa. Kirjoita ja kerro meille kaikille, missä olit, mitä koit ja mistä nautit.

Lähetä yhteystietosi eli nimesi ja sähköpostiosoitteesi palautelomakkeen kautta.

Juttuja Musiikkimatkoilta

Kommentit
  • Christoph Croisé (CHE) | Paulon sellokilpailu 2018

    Seuraa kansainvälinen kisa alusta loppuun 15.-25. lokakuuta.

    Päivitys 3.10.2018: Christoph Croisé on peruuttanut osallistumisensa. // Sveitsiläinen Christoph Croisé suorittaa Master of Music -tutkintoa Berliinin Taideyliopistossa sello-opettajanaan Wolfgang-Emanuel Schmidt. Hänet on palkittu ensipalkinnoin lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa.

  • Oramo tuo Langgaard-julkaisuihin uutta pöhinää

    Oramo tuo Langgaard-julkaisuihin uutta pöhinää

    Tanskalainen Rued Langgaard (1893-1952) ei löytänyt omana aikanaan kotimaassaan vastakaikua ilmaisulleen. Pitkälti itseoppinut säveltäjä jätti jälkeensä jättimäisen yli 400 teoksen myöhäisromanttisen tuotannon. Ilahduttavasti viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana kiinnostus Langgaardin tuotantoa kohtaan on kasvanut.