Hyppää pääsisältöön

Kohurokkari Pete Doherty ei saapunut Suomen keikalleen

Sanoista huumeet, viina, naiset ja rock'n'roll tunnettu kohurokkari Pete Doherty jätti yllättäen torstaisen Suomen keikkansa soittamatta. 

Pete Doherty

Brittirokkari Pete Dohertyn torstai-illalle suunniteltu keikka Helsingin Korjaamolla peruuntui yllättäen. Tapahtumasta tiedotettiin, että artisti on pahoillaan tapahtuneesta ja korvaava päivä loppuunmyydylle konsertille pyritään varmistamaan lähiaikoina.

Ennakkoon ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle päivälle tai ne on halutessaan mahdollista palauttaa ennakkomyyntipisteisiin.

The Libertines ja Babyshambles -yhtyeistä tunnettu Doherty on nauttinut enemmän julkisuutta huumeongelmiensa ja naisseikkailujensa ansiosta kuin musiikillaan. Mies muistetaan myös suhteestaan huippumalli Kate Mossiin.