Hyppää pääsisältöön

Hyvää tissivakopäivää - tämä mainos oli televisioon liian eroottinen

Madonnan uusi mainos oli ihan liian tuhma.

Madonna Give Me All Your Luvin' -videolla // Kuva: Stilli videosta

Madonna kohautti jälleen, kun jälleen paluun listoille tehneen tähden parfyymimainos hyllytettiin liian eroottisena. 53-vuotiaan laulajattaren Truth Or Dare -tuoksua mainostettiin filmillä, jossa vaaleaverikkö itse keikaroi alusvaatteisillaan. Nyt suuri jenkkikanava ABC kuitenkin kieltäytyy esittämästä spottia.

Lähteiden mukaan ABC vaatii mainokseen lukuisia muutoksia. Madonnan rintaliivien kokoa halutaan suurentaa, jotta ne peittäisivät enemmän. Myös tähden yllä nähtäävää korsettia haluataan pidentää, että saataisiin peppu piiloon. Vaikka Madonnan tiimi tekisikin pyydetyt muutokset mainokseen, ei siitä hirveästi hyötyä olisi - ABC ei kuulemma silti esittäisi sitä päiväsaikaan.

Kanavaa kerrotaan myös arsyttävän tähden kiihkeä piehtarointi. Madonna tarraakin videolla kiinni omaan rintaansa.

Katso mainos täältä.

Niin ja se tissivakopäivä? Sellaista on vietetty maalis-huhtikuun vaihteessa vuodesta 2002 alkaen. Tänään vietettävän päivän takaa löytyy rintaliivivalmistaja Wonderbra.

Lähteet: The New York Magazine