Hyppää pääsisältöön

Erittäin eksklusiivinen Stam1na-dokumentti kuukauden ajan katsottavissa ylex.fi:ssä

Miten progea, punkkia ja metallia musiikissaan hämmentävä bändi äänitti Nocebo-albumin? Katso levynteosta kertova dokumentti.

Stam1nan Nocebo-albumin ennakkokuuntelu

Mitä Stam1na joutui lainaamaan uudelle levylleen Mokomalta? Dokumentissa nähdään levyntekoon liittyviä kärsimyksiä ja luovan prosessin kourissa olevan bändin tilitystä ja toki kuullaan mielenkiintoiset kommentit kansainvälisten kuuluisuuksien kanssa työskennelleeltä amerikkalaistuottajalta - Joe Barresilta.

Making of -dokumentin on kuvannut Stam1na itse yhdessä Teemu Velinin kanssa ja sen on editoinut kasaan bändin basisti Kai-Pekka Kangasmäki. Dokumentti on alunperin julkaistu Nocebo-albumin erikoispainoksen mukana, jota myytiin rajoitettu määrä - 5000 kappaleen painoksesta ei ole enää ainoatakaan saatavilla.