Hyppää pääsisältöön

Slash on kyllästynyt jauhamaan Rock And Roll Hall Of Famesta ja Guns N’Rosesista

Guns N’Rosesin ex-kitaristi Slash kertoo Rolling Stonen haastattelussa Axl Rosen vihaavan häntä ja tästä syystä hän ei ole mukana Rock And Roll Hall Of Fame -seremonioissa, vaikka palavasti haluisikin.

Slash Ruisrockissa // Kuva: Tomi Mikola

Slash haluaisi mielellään päästä soittamaan Guns N’Rosesin alkuperäisen kokoonpanon kanssa, kun yhtye esiintyy Rock And Roll Hall Of Famen juhlatilaisuudessa 14. huhtikuuta. Slash on kuitenkin hyvin tietoinen siitä, ettei niin tule tapahtumaan.

- Olen niin kyllästynyt puhumaan tästä. Kaikki kyselevät, mitä tulee tapahtumaan. He tietävät aivan yhtä paljon kuin minäkin. Minulla olisi velvollisuus olla paikalla ja soittaisin siellä hemmetin mielelläni, mutta sitä ei vaan tule tapahtumaan syystä tai toisesta, Slash kertoi.

Kun Slashiltä kysyttiin hänen väleistään Axl Roseen, kitaristi vastasi ettei sellaisia ole.

- Hän vihaa minua. Siihen on useita syitä, joita en edes tiedä. Me emme kommunikoi keskenämme lainkaan. Puhun Duffin (entinen basisti) ja Stevenin (entinen rumpali) kanssa. Kun kyse on vanhasta Guns N’ Rosesista, ei ole ketään joka tekee päätöksiä, Slash tykitti.

Slash julkaisee toisen soololevynsä, Apocalyptic Love toukokuussa.

Lähteet: NME, Rolling Stone