Hyppää pääsisältöön

Slash on kyllästynyt jauhamaan Rock And Roll Hall Of Famesta ja Guns N’Rosesista

Guns N’Rosesin ex-kitaristi Slash kertoo Rolling Stonen haastattelussa Axl Rosen vihaavan häntä ja tästä syystä hän ei ole mukana Rock And Roll Hall Of Fame -seremonioissa, vaikka palavasti haluisikin.

Slash Ruisrockissa // Kuva: Tomi Mikola

Slash haluaisi mielellään päästä soittamaan Guns N’Rosesin alkuperäisen kokoonpanon kanssa, kun yhtye esiintyy Rock And Roll Hall Of Famen juhlatilaisuudessa 14. huhtikuuta. Slash on kuitenkin hyvin tietoinen siitä, ettei niin tule tapahtumaan.

- Olen niin kyllästynyt puhumaan tästä. Kaikki kyselevät, mitä tulee tapahtumaan. He tietävät aivan yhtä paljon kuin minäkin. Minulla olisi velvollisuus olla paikalla ja soittaisin siellä hemmetin mielelläni, mutta sitä ei vaan tule tapahtumaan syystä tai toisesta, Slash kertoi.

Kun Slashiltä kysyttiin hänen väleistään Axl Roseen, kitaristi vastasi ettei sellaisia ole.

- Hän vihaa minua. Siihen on useita syitä, joita en edes tiedä. Me emme kommunikoi keskenämme lainkaan. Puhun Duffin (entinen basisti) ja Stevenin (entinen rumpali) kanssa. Kun kyse on vanhasta Guns N’ Rosesista, ei ole ketään joka tekee päätöksiä, Slash tykitti.

Slash julkaisee toisen soololevynsä, Apocalyptic Love toukokuussa.

Lähteet: NME, Rolling Stone

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.