Hyppää pääsisältöön

Toiset varastoivat Dropboxiin tiedostojaan - U2 laittaa siihen rahojaan

Stadionbändin kaksikko Bono ja Edge ovat innokkaita sijoittamaan uuteen teknologiaan ja uusiin nettiyrityksiin.

U2

U2:n laulaja Bono ja kitaristi Edge tukevat Dropbox-pilvipalvelua, mutta heidän sijoituksensa rahallista arvoa ei ole vielä paljastettu. Yli 50 miljoonan käyttäjän Dropbox kertoo yhteistyöstä Twitterissään julkaisemansa kuvan yhteydessä. Kuvassa Bono ja Edge poseeraavat Dropboxin perustajien kanssa. Alkuvaiheessa olevan pilvipalvelun viime vuoden liikevaihdon arvioidaan liikkuvan 180 miljoonan euron tietämillä. 96 % Dropboxin käyttäjistä ei maksa mitään palvelusta.

Veteraanirokkareiden kerrotaan ajautuneen tekemisiin Dropboxia pyörittäivien kanssa, kun sama firma kehitti Facebookiin musiikkiapplikaatio iLiken. U2:n jäsenet ovat aiemmin sijoittaneet miljooniaan muun muassa Facebookiin, kuluttaja-arvioita sisältävään Yelpiin ja älypuhelimia valmistavaan Palmiin.

Lähteet: The Guardian