Hyppää pääsisältöön

Uniklubista lähtenyt rokkari tatuoi uuden yhtyeensä nimen vatsaan

JUPI7ER-yhtyeen keulakuva Callisto alias Teemu Rajamäki on ottanut näyttävän bänditatuoinnin vatsaansa osoittaakseen sitoutumisensa uutta bändiään kohtaan. Nykyään Callistona tunnettu Teemu Rajamäki vaikutti aiemmin Uniklubissa.

Callisto

- Se tuli aika lailla siitä fiiliksestä, kun alkoi mielessä piirtyä toi bändihomma. Se tuntui ekaa kertaa tietenkin varsin omalta, niin kyllä se sitten spontaanilla meiningillä tuli ja varasin ajan Tampereen Igorsille, jossa oon käynyt jo pitkät ajat. Annoin taiteilijalle vapaat kädet, mutta avaruustematiikkaa ja mystiikkaa siihen halusin ja sitä siihen saatiinkin, tatuointiinsa tyytyväinen rokkari kertoo.

JUPI7ER-yhtyeessä viihtyvä mies ei kokenut koskaan Uniklubia täysin omakseen, vaan piti sitä laulaja Jussi Selon bändinä.

- Kun mä liityin Uniklubiin aikoinaan, niin bändi oli jo perustettu. Kyllä mä koin sen aina Jussin bändinä. Tietenkin kun 10 vuotta sitä teki, niin kyllä sitä sydämellä tehtiin, mutta sitä on vaikee selittää. Nyt heti tuli tatuointifiilis, kun perusti oman bändin, Callisto selittää.

Idea suuresta bänditatuoinnista syntyi hetken mielijohteesta.

- Melkein kaikki mun tatuoinnit on ollut spontaaneja juttuja. Eipä niitä oo ikinä tullut ihmeemmin mietittyä ja sen kyllä näkeekin noista joistain kuvista, Callisto naureskelee.

Rokkari ei kuitenkaan kadu tekemisiään.

- Jos jää liikaa ajattelemaan asioita, niin jutut jää tekemättä. Ne on mukavia muistoja ja ajankuvia, mies perustelee.

Callisto ei aio peittää bänditatuointiaan uudella leimalla, vaikka yhtye hajoaisi.

- En missään nimessä. Jos bändi hajoo, niin ei se tehtyä tekemättömäksi tee. Musiikki elää aina. Se on hieno muisto, joka on siinä hamaan loppuun asti, laulaja painottaa.

Calliston tatuointia voi ihailla bändin tuoreelta Avaruusmies-videolta.

Myös monet muut suomalaisrokkarit ovat ottaneet bänditatuointeja. Kotiteollisuuden Jari Sinkkosella on muun muassa Stam1na-tatuointi rinnassa, The Rasmuksen Lauri Ylösellä on Dynasty-tatuointi käsivarressa ja Stam1nan keulakuvalla Hyrdellä puolestaan on Stonen logo hauiksessa.

Lähteet: YleX