Hyppää pääsisältöön

Edesmenneen laulajalegendan huoneesta löytyi huumeidenkäyttötarvikkeita

Whitney Houstonin virallinen kuolinsyyraportti valmistui.

whitney houston // Kuva: Whitney Houston / Facebook

Edesmenneen Whitney Houstonin virallinen kuolinsyyraportti on valmistunut. Tutkimuksessa vahvistetaan aiemmat epäilyt siitä, että Houston kuoli hukkumalla, jota edelsi mitä luultavimmin lääkkeiden ja alkoholin yliannostus. Kuolinsyyntutkija huomautti myös sydänvaivojen sekä kroonisen kokaiinin käytön vaikuttaneen kuolemaan.

Raportissa kerrotaan lisäksi Houstonin huoneesta löytyneestä tavaroista, jotka viittaavat huumeiden käyttöön. Pöytätasolta löydettiin rullalle kääritty valkoinen paperi sekä pieni lusikka, jossa oli valkoista jauhemaista ainetta. Ylimmästä laatikosta löydettiin jäännöksiä valkoisesta jauhemaisesta aineesta sekä pieni kannettava peili.

Houston löydettiin helmikuun 11. päivä kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta. Vain 48-vuotiaan laulajattaren kerrottiin sairastelleen ja kärsineen sydänvaivoista viimeisinä elinviikkoinaan.

Lähteet: Digital Spy