Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Madonnan kappaleesta Girl Gone Wild?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Madonna // Kuva: www.facebook.com/madonna

Kuka? Madonna: Girl Gone Wild

Mitä? Mummo on tulessa! Näin voidaan hyvällä syyllä todeta päivän Rytmibarometri-kappaleesta. Kyseessä on Madonnan kahdennentoista (!) studioalbumin MDNA toinen single Girl Gone Wild. Tätä tuottaja Benny Benassin kanssa yhteistyössä tehtyä viisua pääsee tänään arviomaan YleX Iltapäivän analyyttinen Rytmibarometri-kansa! Hyvä te!

Kappaletta on kritisoitu siitä, että se muistuttaa liikaa Britney Spearsin ja Usherin tuotantoa.

Hä? Girl Gone Wild –kappaleen musiikkivideolle lätkäistiin YouTubessa 18-vuoden ikäraja. Videolla nähdään muun muassa haaroväliään hierovia miehiä.