Hyppää pääsisältöön

Lana Del Reyllä taas uusi julkkisihailija

ASAP Rocky paljastaa, että Lana Del Rey on hänen unelmiensa nainen.

Rytmibarometrissa tänään Lana Del Rey.

Hehkutettu räppäri kuuli Lana Del Reyn Blue Jeans -kappaleen loppukesästä viime vuonna, ja nainen teki häneen vaikutuksen välittömästi.

- Rakastuin häneen heti. Hänellä on upea ääni, mies kehuu.

ASAP Rocky luki myöhemmin lehdestä, että Lana Del Rey pitää häntä lempiräppärinään.

- Ajattelin, että minun on pakko päästä työskentelemään hänen kanssaan, räppäri kertoo.

Nyt miehen toive on toteutunut, sillä he ovat päässeet samalle biisille. Kappale kantaa nimeä Ridin ja siinä ovat mukana The KickDrums feat. Lana Del Rey ja Asap Rocky.

ASAP Rocky on syntynyt vuonna 1988, joten hän on huomattavasti nuorempi kuin muut miehet, joiden seurassa Lana Del Rey on nähty. Laulajatar on viettänyt viime aikoina aikaa muun muassa Lana Del Rey taas uuden rokkarin seurassa – ikäeroa 25 vuottaja Marilyn Mansonin kanssa.

Lähteet: NME

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.