Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Uniikin kappaleesta Paita pois?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Räppäri Uniikki // Kuva: promokuva - Rähinä Records

Kuka? Uniikki: Paita pois

Mitä? Kapasiteettiyksikön kautta pinnalle ponnahtanut räppäri Uniikki julkaisee toukokuussa jo neljännen studioalbuminsa. Kiitorata -nimisen levyn ensimmäinen sinkku Paita pois soi tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissä.

Häh? Biisin musavideon kuvauksiin haettiin ilmoituksella upeita, uhkeita ja rohkeita naisia. Hakemus sai fanit tiedustelemaan milloin videoille halutaan tavallisia naisia. Joidenkin kerrotaan pyytäneen myös manboobseja..