Hyppää pääsisältöön

Spotify moninkertaisti liikevaihtonsa muttei tee vieläkään voittoa

Musiikkipalvelu Spotify ei tee vieläkään voittoa, vaikka se on moninkertaistanut liikevaihtonsa.

Toimitusjohtaja Daniel Ek. // Kuva: Spotify

Spotifyn perustaja Daniel Ek kertoi talouslukujaan talouslehti Dagens Industrille. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 190 miljoonaa euroa. Edellisenä vuonna Spotify keräsi käyttäjämaksuista ja mainostuloista mediatietojen mukaan 75 miljoonaa. Viime vuoden tappiot olivat kuitenkin raskaammat kuin vuotta aiemmin, ja kasvoivat 28 miljoonasta 45 miljoonaan euroon.

Daniel Ekiä tappio ei haittaa, koska miehen mukaan etusijalla ovat kasvu ja voittoa tavoitellaan vasta pitkällä aikavälillä. Mies arvioi, että Spotifyn liikevaihto kolminkertaistuu tämän vuoden aikana.

Aiheesta kertoo Yle Uutiset.

Lähteet: Yle Uutiset, Dagens Industri