Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe sai suitsutusta The Wall Street Journalilta: Maailman kunnioitetuin rock-tähti

Myös Slash yltyi kehumaan Monroeta lehdessä.

Michael Monroe // Kuva: YleX / Mika Tolvanen

Michael Monroe on saanut osakseen suurta huomiota, sillä erittäin arvostettu amerikkalainen The Wall Street Journal -sanomalehti on tehnyt hänestä ison jutun. Jutun otsikko oli Guns N' Roses Can Agree On at Least One Thing: This Finnish Saxophonist Rocks (suom. Guns N’ Roses on yhtä mieltä ainakin yhdestä asiasta: Tämä suomalainen saksofonisti rokkaa) ja siinä kehuttiin Monroeta sangen vuolaasti.

The Wall Street Journal oli jopa sitä mieltä, että Michael Monroe on maailman kunnioitetuin, mutta tuntemattomin rock-tähti. Miestä luonnehditaan myös tukkahevin kummisedäksi. Juttua varten on haastateltu Guns N’ Roses -yhtyeen entistä kitaristia Slashia, jolla onkin vain myönteistä sanottavaa suomalaisesta pörröpäästä.

- Michael Monroe on yksi PARHAIMMISTA keulakuvista rock ’n’ rollissa. Hän on myös hyvä ihminen ja hyvä ystävä.

Myös Gunnareiden keulakuvalta Axl Roselta on kaivettu esiin bändin esikuvaa, Hanoi Rocksia ylistävä kommentti.

- Mikäli Hanoi Rocks oli saavuttanut ansaitsemansa suosion, ei kukaan olisi koskaan kuullutkaan Guns N’ Rosesista.

The Wall Street Journalin pitkän artikkelin voi lukea täältä.

Lähteet: Wall Street Journal