Hyppää pääsisältöön

Vihdoinkin poikabändi on Himotuin!

One Direction on monen monta viikkoa tavoitellut Himotuimpien ykköspaikkaa.

One Direction // Kuva: https://www.facebook.com/onedirectionmusic

Vihdoin ja viimein fanit saivat jyrättyä One Thing -kappaleen Himotuimmat-listan kärkeen, jolloin The Rasmuksen monta viikkoa himotuimpana kappaleena ollut I'm A Mess tipahti hopeasijalle. Kolmanneksi himotuin kappale on tällä viikolla myös viikon kovin nousija - Stam1nan Puolikas Ihminen äänestettiin ensimmäisellä listaviikollaan pronssipallille.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.