Hyppää pääsisältöön

M83 tahtoo työstää Katy Perryn seuraavan albumin

Ranskalainen mies haluaa naittaa unenomaiset elektrovibat ja popin.

M83 // Kuva: https://www.facebook.com/m83music

Ranskalaisbändi M83:n nokkamies Anthony Gonzalez haluaisi tuottaa Katy Perryn seuraavan albumin. Mies oli bongannut perjantaisella festarikeikallaan yleisöstä tanssivan Perryn ja kirjoittikin settinsä jälkeen Facebookiin halustaan työskennellä tähtösen kanssa.

- Minusta tuntuu, että näin Katy Perryn tanssimassa eilen illalla Midnight Cityn tahtiin. Katy, anna minun kirjoittaa seuraava albumisi.

Katy Perry oli ollut ranskalaispoppoon keikasta ilmeisen innoissaan, sillä oli päivittänyt Twitteriinsä simppelin tekstin - M83 ONLY.

Viikonlopun läpi kestävillä Coachella-festivaaleilla on nähty muitakin julkisuuden henkilöitä yleisössä viettämässä vapaa-aikaa. Festivaalin omilta sivuilta löytyykin kuva yleisössä tanssivasta David Hasselhoffista. Festarin keikkoja lähetetään suorana YouTubeen ja ne ovat katsottavissa Suomestakin käsin. Lisää siitä Aloita festarikausi jo nyt - jenkkifestarin keikat livestreamina YouTubessa.

Lähteet: Facebook