Hyppää pääsisältöön

PMMP palasi parrasvaloihin auringon polttoaineen voimin

PMMP teki odotetun paluun ja nousi suoraan tehosoittoon! Kuuntele näyte:

PMMP 2012

Lähes kolmen vuoden julkaisutauon jälkeen PMMP on valmis tarjoamaan uutta apetta odotuksesta nääntyneille faneilleen. PMMP, Mira Luoti, Paula Vesala sekä tuottaja Jori Sjöroos muodostavat sellaisen _suomipopin dream team_in, että tuttua reseptiä on turha vaihtaa. Uusi albumi on luvattu julkaistavaksi jo kesällä, joten on korkea aika jo kokea ensikosketus tulevaan kuudenteen pitkäsoittoon.

Heliumpallo edustaa PMMP:n repertuaarista jo ennestään tuttua maalailevaa, mahtipontista, tunnerikasta ja kohtalokasta hituria. Kappaleen tunnelma on verrattavissa edellisen albumin Veden varaan sinkkuun Lautturi. Vaikka kappaleen aihio löytyi säveltäjä Jorin ylijäämäpakan pohjimmaiselta sijalta, Paula innostui kappaleesta ja teki siihen sanoitukset ja demolaulun. Kappale sai bändin käsittelyssä siis alkuperäiseen tyytymättömän maestro Sjörooskikin lämpenemään, ja kappaleesta tuli yksi hienoimpia tulevan albumin biisejä ja samalla ensimmäinen sinkku.

PMMP:n uutuuslevyn nimi hakusessa – kanteen lehmä?

Nostaako Viikon teho sinut ilmaan, vai suhahtaako se korvasta toiseen, kuin tuhnuinen pyrstöyskä? Kuuntele näyte: , ja kommentoi!

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).