Hyppää pääsisältöön

Lähteekö 'henkiin herätetty' 2pac kiertueelle?

Coachella-festareilla nähty 2pac-2D-hologrammi saattaa lähteä kiertueelle.

Tupac "2Pac" Shakur // Kuva: 2pac.com

Yleisö mykistyi Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa järjestetyillä Coachella-festareilla, kun lavalle nousi yli 15 vuotta sitten kuollut 2pac eli Tupac Shakur. Tai ainakin melkein, sillä lavalla nähtiin yhdessä Dr. Dren ja Snoop Doggin kanssa huikea 2D-versio edesmenneestä räppäristä. Esitystä seuraavana päivänä sosiaalisissa medioissa levisi huikea video esityksestä.

Hologrammin esiintyminen ei jääne yhteen kertaan, sillä Wall Street Journalin mukaan sekä Dr. Dre’n että Snoop Doggin edustajat keskustelevat mahdollisuudesta lähteä kiertueelle virtuaalisen Tupacin kanssa. Eräänä ajatuksena on stadion-kiertue, jolle lähtisi mukaan muitakin räppäreitä, kuten Eminem, 50 Cent ja Wiz Khalifa. Toisena vaihtoehtona on lähteä pienemmille areenoille pienemmälle kiertueelle, jossa mukana ovat vain Dre, Snoop ja 2pac-hologrammi.

Dr. Dren ja Snoop Doggin edustajat kieltäytyivät kommentoimasta mahdollista kiertuetta, mutta hologrammin luoneen yrityksen edustajan Ed Ulbrich vihjailee tulevasta:

- Tämä on vain alkua. Dre’llä on massiivinen suunnitelma tälle, Ulbrich kommentoi.

Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa vuonna 1996. Lahjakas räppäri oli vasta 25-vuotias kuollessaan. 2pac-hologrammin esiintymisen voi katsoa TÄÄLTÄ (YouTube).

Lähteet: Wall Street Journal