Hyppää pääsisältöön

Teinisensaatio Robin kertoi lisää tulevasta elokuvastaan: Esitän elokuvassa itseäni

”Se on dokumentti, missä seurataan mun keikkailua nyt kesällä ja vähän syksylläkin. Siitä sitten tehdään elokuva.” -Robin

Robin // Kuva: Hanne Kautto

Tänään julkaistiin tieto siitä, että Solar Films tuottaa teinipoppari Robinin elämästä kertovan koko illan elokuvan. Kyseessä ei ole mikään näytelty draama vaan seurantadokumentti nuoren tähdenalun kesästä.

- Kyseessä ei ole dokumentti sellaisessa tylsässä asiaohjelma-mielessä vaan kyseessä on kokoillan elokuva, joka nyt kuitenkin on ei-fiktiivinen koska elokuva kertoo oikeasta ihmisestä ja todellisen maailman ilmiöstä, kertoo YleX:lle elokuvan tuottaja Oskari Huttu.

Eli ei, senkin neropatit - Robin ei ole elokuvassa Bätmänin apuri tai edes Pikku-Robin Hood.

- Mä esitän elokuvassa ihan omaa itseäni ja se on hyvä niin. Näytteleminen tossa Faija skitsoo -musiikkivideolla oli jo tarpeeksi vaikeaa! Ei siitä tulisi yhtään mitään, toteaa nuori poppari nauraen.

Ohjaaja Inari Niemen mukaan tarkoituksena on kuvata ympäri Suomea Robinin keikoilla ja päästää ihmiset tutustumaan 13-vuotiaaseen Robin Packaleniin paremmin.

- Me lähdetään kiertämään Robinin keikkoja ja seurataan uuden levyn tekoa. Hengaillaan Robinin kanssa ja kuvataan sitä millaista hänen elämänsä on muulloinkin kuin silloin kun hän on keikoilla tai haastatteluissa.

Jotain rajoituksia kuitenkin on.

- Me on päätetty, että filmissä ei tulla näyttämään Robinin kotia. Me ei kuvata siellä.

Filmissä nähdään siis teinitähden arkea sekä musiikkiesityksiä keikkojen muodossa. Tuottajan mukaan luvassa on myös materiaalia aivan uran alkuvaiheilta.

- Meillä on jo paljon materiaalia, lähtien heidän [Robinin perheen] omista kotiarkistoistaan ja olemassa olevista Robinin taltioinneista. Ollaan me jo seurattu ja kuvattu tässä matkan varrella koko ajan. Nyt aletaan sitten isommissa määrin kuvaamaan.

Elokuva saapuu teatterilevitykseen joulukuussa. Ja kyllä, ohjaaja on nähnyt Justin Bieberin vastaavan Never Say Never -dokumentin.

- Joo, olen katsonut sen kerran, mutta en nyt mitään muistiinpanoja tehnyt.

Lähteet: YleX