Hyppää pääsisältöön

Leila ja Annukka – meteliä mekoissa

Lohjalainen miljoonaperijätär Leila Penelope Makkonen ja köyhän elimäkeläisen maatilan ainoa tytär Annukka Hellä Aina Ilona Ahlqvist palasivat vuonna 1996 sekä Leilan että Annukan lapsuuden maisemiin.

Miehet, alkoholipolitiikka, seksi sekä ikääntymisen haittavaikutukset ulkonäköön askarruttavat naisia yötä päivää. Naiskaksikolla pitää kiirettä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Leila on edennyt urallaan ja hänet on ylennetty Merita-pankin konttorinjohtajaksi. Näpsäkkänä naisena Leila on palkannut parhaan ystävänsä Annukan samaiseen pankkiin sihteerin pestiin.

Konttorinjohtajalla on ilmeisen hyvät työedut, konttorille ei ihan joka päivä tarvitse lähteä ja työmatkatkin taittuvat mukavasti joko taksilla tai limusiinin takapenkillä, ja limusiinia kuskaa tietenkin komea nuorimies. Leilan sihteerinä myös Annukka pääsee nauttimaan makeasta elämästä.

Elämä on yhtä sutinaa, koko ajan tapahtuu, drinkki maistuu ja visa-kortti vinkuu. Ongelmia aivoiseen arkeen tuovat miehet ja epästabiilit sukulaiset.

Vuonna 1997 Radiomafian kuulijat äänestivät Leilan ja Annukan Radiomafian suosituimmaksi ohjelmaksi. Lisää naisten seikkailuja voit kuunnella tästä.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto