Hyppää pääsisältöön

Madonnan heikko myynti kummastuttaa – Suomen konserttijärjestäjä ei ole huolissaan

Gigwise-sivusto kirjoittaa, että konserttijärjestäjä Live Nationin väitettäisiin olevan huolissaan Madonnan maailmankiertueen heikosta levy- ja lipunmyynnistä.

Madonna Girl Gone Wild // Kuva: facebook.com/madonna

Madonnankohdalla on totuttu siihen, että keikat myydään hetkessä loppuun. Näin ei kuitenkaan ole uusimman MDNA-kiertueen kohdalla. MDNA-levyn myyntikin on ollut alun jälkeen hyvin maltillista.

Madonnan Olympiastadionin 12. elokuuta nähtävälle keikallekin on vielä lippuja jäljellä. Konsertin liput tulivat myyntiin 14. helmikuuta. Suomen Live Nationilta kerrotaan, että lippuja Madonnan keikalle on myyty yli 40 000 kappaletta.

- Madonna on myynyt nopeammalla tahdilla kuin viime kesän Bon Jovin stadionkonsertti, joka lopulta täyttyi ääriään myöten. Madonnaan on vielä kenttälippuja jäljellä, mutta niitä menee joka päivä mukavasti, Ritva Väänänen Live Nationilta kertoo YleX:lle.

Väänänen lisää, että Madonna on konsertoinut Suomessa vasta kerran vuonna 2009. Tuolloin Madonna esiintyi Jätkäsaaressa 80 000 hengelle.

- Muissa maissa Madonna on saattanut käydä jo monta kertaa, joten luonnollisesti odotukset ovat siellä toisenlaiset – joskin joka kerta Madonnalla on uusi näyttävä ja hätkähdyttävä show. Siitä mitkä muiden maiden odotukset määrällisesti ovat ja onko ne saavutettu, minulla ei valitettavasti tietoa, Väänänen summaa.

Lähteet: Gigwise, YleX