Hyppää pääsisältöön

Jurassic Rock julkisti lähes koko ohjelmistonsa – mukana isoja ulkomaisia tähtiä

Jurassic Rock julkisti yhtä esiintyjää vaille koko ohjelmistonsa tänään. Festivaalin ohjelma näyttää tänä vuonna varsin kattavalta, eikä siitä puutu tähtiloistoa.

Tinie Tempah

Mikkelin ykköstapahtuman pääesiintyjänä nähdään brittitähti Tinie Tempah, eivätkä muutkaan esiintyjät juuri esittelyjä kaipaa.

Visulahdessa nähdään Tinie Tempahin lisäksi myös virolainen Iiris, ruotsalainen Meshuggah ja amerikkalainen Yelawolf.

Kotimaisista artisteista tapahtumaa tähdittää tuttuun tapaan Stam1na. Yhtyeellä on tapana tempaista aina jollakin erikoisella tavalla kesän päättävässä Jurassic Rockissa, joten orkesterin esiintymiset ovat olleet varsin ikimuistoisia.

Lisäksi lavalle nousevat PMMP, Sonata Arctica, Kaija Koo, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Pariisin Kevät, Viikate, Herra Ylppö & Ihmiset, Mikko Herranen, Jätkäjätkät, Juju, Proteus feat. Adam Lab4 Live, Profane Omen, Alaska ja Grannies Smoking Pipes.

Jurassicin lauantaidiscossa bileitä isännöivät Matti Airaksinen, DJ Orion ja Ou Snap! DJ’s.

Jurassic Rockin kahden päivän liput ja leirintäliput tulevat myyntiin tänään klo 9.00. Lippuja voi ostaa Tiketin ja Lippupisteen myyntipaikoista, sekä Selmun verkkokaupasta. Leirintäliput myynnissä ainoastaan Selmun verkkokaupassa. Festivaali järjestetään 10.-11.8.2012 Mikkelissä.

YleX on mukana tapahtumassa.

Lähteet: Jurassic Rock