Hyppää pääsisältöön

Gunnari-rumpali suuttui: Axl Rose haistatteli koko maailmalle

Gunnari-rumpali Steven Adler ei tahdo olla missään tekemisissä Axl Rosen kanssa.

Axl Rose // Kuva: Facebook Axl rose Official

Guns N’ Roses -yhtyeen rumpali Steven Adler on vannonut, ettei hän aio keskustella enää koskaan menestyneen bändin laulajan Axl Rosen kanssa. Adler oli pitkään tahtonut yhtyeen tekevän paluukeikan, mutta Rosea ei näkynyt paikalla edes huhtikuun puolivälissä, kun Gunnarit esiteltiin osaksi Rock & Roll Hall of Fame -museota. Adlerin lisäksi yhtyeestä olivat paikan päällä Slash ja Duff McKagan.

- Toivoin, että me kaikki olisimme voineet olla siellä soittamassa ja osoittamassa kunniaa faneille. Mutta vain me kolme välitämme siitä, mitä fanimme ajattelevat. Me olimme siellä ja osoitimme rakkautta ja kunnioitusta faneillemme, Adler avatuu Rolling Stone -lehdelle.

Adler vannoo, ettei hänellä enää ole aikomuksia olla missään tekemisissä Rosen kanssa. Rumpalilla ei ole halua tuntea laulaja, tehdä tämän kanssa töitä tai edes mainita tätä missään.

- Mielestäni kyse on epäkunnioituksesta. Axl ei ole faneja varten. Periaatteessa hän sanoi kaikille maailmassa: ’Haistakaa v*u, en välitä pkaakaan siitä, mitä ajattelette.

Adler on nyt luovuttanut toivonsa, että alkuperäiset Gunnari-jäsenet koskaan tekisivät paluukeikan. Rumpalilla on nyt uusi rock-bändi, joka on nimetty muusikon itsensä mukaan Adleriksi.

Lähteet: rollingstone.com