Hyppää pääsisältöön

Marilyn Mansonin exä nyt Hurts-hurmurin sylissä

Theo Hutchcraft on linkitetty parin viime vuoden aikana useaan julkkisnaiseen - muun muassa Marina and The Diamondsin Marina Diamandikseen, Arctic Monkeysin Alex Turnerin ex-tyttöystävä Alexa Chungiin ja saksalaiseen supermalli Shermine Shahrivariin.

Hurts // Kuva: Tomi Mikola

Laulaja Theo Hutchcraft on taltioitu suutelemassa kiihkeästi Dita Von Teesen kanssa. Von Teese tunnetaan Marilyn Mansonin ex-vaimona - he olivat naimissa kahden vuoden ajan ja erosivat vuonna 2006. Häntä pidetään yhtenä maailman parhaana burleskitanssijana. Dita Von Teesen oikea nimi on Heather Sweet ja hän on Hurts-laulajaa 14 vuotta vanhempi.

Pari pongattiin Los Angelesin Coachella-festivaaleilla, joilta he häipyivät pois yhdessä Kelly Osbornen kanssa. Katso kuva suudelmasta täältä.

Lähteet: NME