Hyppää pääsisältöön

Jack White säveltää teemamusiikkia intiaaniksi pukeutuneelle Johnny Deppille

Musiikkimiehet rupesivat soundtrack-säveltäjiksi.

Lone Ranger -elokuvassa nähdään intiaaniksi puettu Johnny Depp ja pyssysankarina Armie Hammer // Kuva: Walt Disney Pictures

The White Stripes -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Jack White on palkattu Disney tulevan The Lone Ranger -elokuvan säveltäjäksi. 30-luulaiseen radiokuunnelmaan ja sitä seuranneeseen länkkärisarjaan perustuvassa elokuvassa nähdään pääosassa Johnny Depp, joten ihan pienestä elokuvasta ei ole kyse.

Punavalkoisissa vaatteissa kenties alati liikkuva mies ei ole kuitenkaan ainoa huippumuusikko, joka on napannut itselleen soundtrack-keikan. Myös Moby on saanut elokuvaduunia ja pestattu säveltämään _Transformers-_tähti Shia LaBeoufin tulevan The Necessary Death of Charlie Countryman musiikit. Romaniassa ensi kuussa kuvattava filmi on tekijöiden mukaan ”pulp-henkinen romanttinen elokuva”. Kyseessä on Mobyn ensimmäinen sävellystyö elokuvaan.

Kaksikon elokuvadiilit julkaistiin samana päivänä CinemaCon -elokuvatapahtumassa.

Lähteet: Deadline