Hyppää pääsisältöön

Suomalaisyhtyeen odotettu elokuvatraileri julkaistiin – katso!

Nightwishin musiikkiin pohjautuvan Imaginaerum-elokuvan teaser traileri on vihdoin julkaistu.

Nightwish // Kuva: www.nightwish.com

Kotimaisen metallin kärkinimiin kuuluvan Nightwishin odotettu Imaginaerum-elokuva saa ensi-iltansa ensi syksynä. Innokkaimmat fanit voivat jo hetkeksi rauhoittua, sillä yhtye on julkaissut elokuvasta ensimmäiset maistiaiset minuutin mittaisen trailerin muodossa. Näyttävä traileri ei itsessään paljasta elokuvan juonesta mitään, mutta erikoisefektien lisäksi pätkällä nähdään vilaukselta ainakin Tuomas Holopainen, Marco Hietala ja Anette Olzon.

Stobe Harjun ohjaama Imaginaerum saapuu useiden suomalaismedioiden mukaan elokuvateattereihin 17. elokuuta. Nightwishin nettisivut eivät kuitenkaan vahvista ensi-iltapäivämäärää. Nightwishin Imaginaerum-albumi on myynyt Suomessa tuplaplatinaa, joten voisi odottaa, että myös elokuva tulee olemaan menestys.

Katso Imaginaerum-elokuvan traileri TÄÄLTÄ

Tuomas Holopainen ja Stobe Harju kertoivat elokuvasta YleX Aamulle jo viime vuoden alussa. Tuon haastattelun voi kuunnella TÄÄLTÄ.

Lähteet: www.nightwish.com