Hyppää pääsisältöön

Madonnan kiertueen aloitus siirtyy

Madonna on siirtänyt kiertueensa aloitusta kahdella päivällä tuotannollisista syistä.

Madonna Girl Gone Wild // Kuva: facebook.com/madonna

Popin kuningatar on harjoitellut maailmankiertuettaan varten jo kuukausia, mutta nyt tähti ilmoittaa kiertueen aloituksen siirtyvän. Konserttipromoottorien mukaan siirtoon johtivat tuotannolliset syyt.

Madonnan oli määrä aloittaa MDNA-kiertue Israelissa 29. toukokuuta, mutta aloitus on nyt siirretty nähtäväksi 31. toukokuuta. Siirron ei pitäisi vaikuttaa muihin kiertuepäivämääriin. 

Madonna tuo kiertueensa myös Suomeen, kun tähti esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 12. elokuuta. Muun muassa Madonnan keikat Berliinissä, Amsterdamissa, Barcelonassa ja Istanbulissa on myyty loppuun. Suomen keikalle on vielä lippuja jäljellä.

Lähteet: Madonna.com