Hyppää pääsisältöön

Malli suuttui - muotilehti photoshoppasi kuvista alusvaatteet pois

Alusvaatteet hävisivät tietokoneen avulla.

Coco Rocha, Elle Brazil -lehden toukokuun numerossa // Kuva: Elle Brazil

23-vuotias kanadalaismalli Coco Rocha on suuttunut suuren Elle -muotilehden brasilialaiselle versiolle liiasta nakuilusta. Lehden tuoreen numeron kannessakin poseeraava Rocha yllättyi kovasti nähtyään muotikuvaustensa otokset lehdessä, sillä hän vaikutti olevan niissä alasti.

”Minulla oli ohuen mekon alla ihonmyötäinen asu ja nyt se näköjään on photoshopattu pois, jotta syntyisi vaikutelma minusta vähemmissä vaatteissa kuin missä oikeasti olin tai mihin suostuisin”, kirjoittaa malli verkkoblogissaan. ”Tässä mentiin täysin tahtoani vastaan - niin suullista kuin ihan työryhmälle antamaani kirjallista ohjeistusta vastaan.”

Rocha kirjoittaa myös olevansa sitä mieltä, että jokaisella mallilla pitäisi olla oikeus päättää omasta imagostaan. Kyseisen kansikuvan voit nähdä vaikka täältä.

Lähteet: The New York Magazine