Hyppää pääsisältöön

Ole hullu!

Hulluttele vapaasti! Kuva: Reetta Arvila

Meillä on juhlia juhlien perään. Jouluna syödään laatikoita ja kinkkua, pääsiäisenä suklaata ja mämmiä, juhannuksena nautitaan makkaraa ja kaljaa. Lähes kaikkiin pyhiin ja juhliin liittyy syöminen, ja syömisestä on alkanut tulla juhla itse. Nyt vappuna pitäisi ahtaa kupuunsa munkkeja, tippaleipää, simaa ja skumppaa.

Unohda ne ja unohda koko syöminen!

Ota sen sijaan vapaa hetki kaikesta määrätystä, kontrolloidusta ja tavanmukaisesta toiminnasta, ja vapauta itsesi hulluuteen! Tee ihan mitä tahdot, pukeudu miten haluat ja hypi laukka-askeleella kuin hevonen pitkin katuja. Vedä sarvet päähän, salsahame vyötärölle, kumisaappaat jalkaan ja piirrä naamaasi kissan viikset. Laula korvalappustereoiden mukana ääneen ihan nuotin vierestä, julista Juice Leskisen neroutta ja kokeile, vieläkö selkä taipuu kuperkeikkaan.

Nyt on se hetki, kun saa hullutella, sekoilla ja naamioitua. Kaikki menee vappuhulinan piikkiin! Pura paineet ja ilmaise fiiliksesi, kilju ja naura ja revittele. Nauti wapaasta wapusta ja sinusta!

(Maskeeraus ja kuvat: Reetta Arvila)

Vapauta pirullisuutesi. Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kuva: Reetta Arvila

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua