Hyppää pääsisältöön

Autotallirockin Johnny Depp tarjoaa kovan keksin purtavaksi

Jack White seilaa soolodebyytillään mustasukkaisuuden suolaisen suloisilla vesillä. Kuuntele näyte:

Jack White // Kuva: http://jackwhiteiii.com

The White Stripes sekä The Dead Weather -yhteyksistä tunnettu kalpeanaama Jack White on viimein ajautunut rehellisen soolotuotannon pariin. Juuri julkaistun _Blunderbuss-_albumin toinen sinkku Sixteen Saltines kertoo karvaan tarinan ailahtelevasta suhteesta ja mustasukkaisuudesta. Tekstin tarinankertoja kärsii kieroutuneista tavoista käsitellä pattitilannetta päihteiden ja itsetuhoisuuden kautta.  

Synkän viitekehyksen ympärille on kasattu kappale, joka on luonnollinen jatkumo miehen aikaisempien tuotantojen varjossa. Viikon teho tarjoaa siis rouheaotteisen rockmäiskeen, jossa haisee rasvamonttu ja Lousianan rämeet, jossa voodoopapitar auttaa sydänsurujen runnomaa laitapuolen kulkijaa takaisin jaloilleen hutunkeiton avulla.

Millaiseen känniin kappale saa sinut saatettua? Pahoinvointiin vai nousuhumalaan? Kuuntele näyte: , ja kommentoi!

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).