Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Coldplayn (feat. Rihanna) kappaleesta Princess of China?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Coldplay // Kuva: www.myspace.com/coldplay

Kuka? Coldplay (feat. Rihanna): Princess of China

Mitä? Princess of China on brittiläisen Coldplay yhtyeen vuonna 2011 julkaistun Mylo Xyloto albumin neljäs single. Chris Martin on paljastanut, että hän sävelsi kappaleen jo alun perin toivoen, että juuri Rihanna haluaisi olla siinä mukana. Biisistä on vastikään julkaistu musiikkivideo, jossa Rihanna nähdään hemaisevana ”gangsta geishana”.

Häh? Biisissä sämplätään islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen kappaletta Takk.