Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sarca-yhtyeen kappaleesta Kesäbiisi?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Sarca

Kuka? Sarca: Kesäbiisi

Mitä? YleX Iltapäivä esittelee tänään Rytmibarometri-kansalle hyvinkääläisen tyttöbändin nimeltä Sarca. Sarca julkaisee 7. toukokuuta ensimmäisen singlensä Kesäbiisi, joka kuullaan tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometri-kappaleena. Poppoon debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Nuoresta iästään huolimatta Sarcan jäsenet ovat soittaneet yhdessä jo kymmenisen vuotta. Bändi on saanut rokkiasennevalmennusta pohjanmaalaiselta extremeryhmä-Duudsoneilta. Kaksi Sarcan jäsenistä nimittäin kuuluu samaan perheeseen ja tämä perhe osallistui Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan. Jakso nähtiin tammikuussa. Siinä Duudsonit opettivat tyttöbändille muun muassa flirttailua ja hotellihuoneen hajoittamista.

Hä? Sarca on myös joki, joka virtaa Italian Alpeilla ja päättyy Garda-järvelle.