Hyppää pääsisältöön

Korttelirallia punkin voimalla!

Vaikka Nyrkkitappelun Voi pyhä äiti, nyt mennään -biisi kestää vain alle kaksi minuuttia, se potkii kuulijaa sitäkin kovemmin persuksille. Sitten myös mennään ja lujaa!

Nyrkkitappelu // Kuva: virallinen tiedote

Tamperelainen tuore punkretkue syventyy pikkukaupungin elämään ja epäkohtiin kieli poskella, joten kuulija ei ihan tiedä pitäisikö olla huolestunut vai huvittunut. Veikkaan kuitenkin jälkimmäistä.

Tämä pätee myös Voi pyhä äiti, nyt mennään -sinkkuun. Biisi hyppää saman tien silmille, ei kysele tai pyytele anteeksi. Biisissä on sellaista vaarallisuutta, mitä löytyi aikoinaan myös Turbonegrosta. Koukuttava kitarariffi jää korvien väliin poukkoilemaan ja pitää otteessaan ensimmäisestä tahdista viimeiseen asti.

Biisin tarina sykkii pikkukaupungin elämää. Laulaja Horo–Hepe ei säästele ääntään, kun hän paukuttaa tiukkaa tarinaa parkanolaisesta aikamiespojasta, joka ajaa korttelirallia ympäri kylää vuodesta toiseen. Kaveri on tehnyt tätä jo niin pitkään, että kyydissä istuu jo seuraava sukupolvi.

Kiihdytätkö sinä menopeliäsi tämän rallin tahtiin vai hyydytkö jo ensi metreillä?

Kuuntele näyte!