Hyppää pääsisältöön

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama etsii musiikkia Spotify-listalleen - ehdota!

Mistä syntyy voittoisa soundtrack?

Barack Obama haluaa musiikkia Spotify-listalleen // Kuva: barackobama.com

Valkoisessa talossa aikaansa viettävä Barack Obama kaipaa elämäänsä lisää musiikkia. Presidentin taustavoimat ovatkin pistäneet pystyyn verkkosivuston, jossa etsitään musiikkia herran presidenttikampanjan taustalle. Sivustolla voi ehdottaa vauhdikkaita kappaleita Obaman Spotify-listalle, joka kulkee teemalla ”A winning soundtrack for 2012”.

Minkä suomalaishitin tahdissa Yhdysvaltain presidentin pitäisi kampanjaansa pyörittää? Pistäisikö Daruden klassinen Sandstorm vipinää johtajan kenkiin? Entäs The Rasmus? HIM? Jotain vähän tuoreempaa - Gracias, Ronya tai Lapko? Omaa ehdotusta Yhdysvaltain presidentin Spotify-listalle voi tarjota täällä.

Lähteet: barackobama.com