Hyppää pääsisältöön

Lady Gaga ja liha-asu tähdittävät Simpsonien kauden päätösjaksoa

Lady Gaga on seuraava superjulkkis, joka saa kunnian vierailla suosikkisarja Simpsonien jaksossa. Gagan hahmo nähdään Yhdysvalloissa tällä hetkellä pyörivän tuotantokauden päätösjaksossa.

Simpsonit

Lady Gaga kertoi Simpon-vierailustaan Twitter-palvelussa. Gaga jakoi seuraajilleen trailerin, jossa Gaga-mania valtaa Simpsonien kotikaupungin Springfieldin. Erikoisista esiintymisasuistaan tunnettu Gaga nähdään Simpsoneissa muun muassa liekinheitin-rintaliiveissä ja legendaarisessa liha-asussa.

Simpsoneissa on nähty 23 vuoden aikana useita tähtivieraita. Piirroshahmoksi ovat päätyneet sellaiset tähdet kuten Elizabeth Taylor, astronautti Buzz Aldrin, popin kuningas Michael Jackson, brittien entinen pääministeri Tony Blair ja viimeisimpänä tällä kaudella Wikileaksin Julian Assange.

Simpsonien ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 1989, ja ohjelma on pisimpään jatkunut komediasarja Yhdysvaltojen tv-historiassa. Sarjan jaksot vetävät yhä noin 7,7 miljoonaa amerikkalaista ruudun ääreen joka viikko.

Lähteet: Reuters